Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

El Consell del Jussà forma 20 treballadors/es dins el programa Treball i Formació del SOC

Els 20 treballadors contractats pel Consell Comarcal del Pallars Jussà dins el Programa Treball i Formació reben durant una setmana formació transversal.
L’objectiu principal és facilitar-los el desenvolupament de les tasques que porten a terme actualment i al mateix temps, proporcionar-los-hi una millora de l’ocupabilitat al mercat de treball en un futur pròxim.

Les formacions consten de dos mòduls, un primer de 15h  en el qual se’ls prepararà en competències digitals  i un segon de 5h que tractarà sobre les aplicacions de les competències lingüístiques a la redacció de textos.

Les competències digitals, fonamentals en el desenvolupament de l’entorn laboral, tenen com a objectiu desenvolupar les seves capacitats per ser autònoms alhora d’utilitzar els medis digitals i tecnològics en la recerca de feina.

Pel que fa a la formació en competències lingüístiques,  se’ls ajudarà a desenvolupar el seu propi currículum, tenint en compte la tipologia adient en cada cas, ajudant-los a utilitzar les estructures gramaticals bàsiques.

Aquest tipus d’activitats, incloses dins la subvenció del Programa Treball i Formació, garanteixen el dret de millora de les aptituds des de perspectives personals, cíviques, socials i relacionades amb l’ocupació. Per aquest motiu,  són obligatòries ja que ajuden als contractats a fomentar el caràcter indissociable del treball i la formació en el desenvolupament personal i laboral.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.