Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

21Setembre2020

Dotzena edició dels Contes del Món

Es celebra la dotzena edició de l’activitat “Contes del Món” a la biblioteca Pública Maria Barbal, organitzada des del Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà en col·laboració amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania.
Els “contes del món”, tenen com a principal objectiu apropar a la societat les diferents cultures existents al Pallars a través d’una activitat lúdic-educativa que posa de manifest la pluralitat cultural de la comarca.

La Christiane ha explicat el conte, “En Prisco i l’amor”, molt conegut al Brasil, d’on ella és originària, mentre que l’Ismael, de Mexic, ha interpretat un dels contes de la seva infància “El Conill i el Coiot”. La Christiane i el Ismael, s’han prestat voluntaris a explicar contes tradicionals dels seus respectius països per donar a conèixer la seva cultura als nens del Pallars. Ho han fet en català, llengua que encara no dominen, posant de manifest l’esforç que moltes persones fan de cara a integrar-se a la cultura catalana.

En aquest sentit,  el Servei d’Immigració  porta anys treballant en el foment de la integració sociocultural realitzant activitats que creïn espais de trobada i  facilitin la relació de la població autòctona i estrangera.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.