Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

23Setembre2020

Taula del Tercer Sector generadora de noves oportunitats per a les persones del territori


Desde l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, el divendres vinent, dia 13 d’abril es realitzerà la Jornada “Desenvolupament estratègic del Tercer Sector”.
El ponent de la jornada serà el Consultor Social Fernando Fantova.

Dia: 13 d’abril de 2018
Hora: 9.30 h – 14.00 h
Lloc: Sala de reunions del Centre de Suport Territorial Pirineus de l’Institut Cartogràfic i Geològic a Tremp  (Passeig Pompeu Fabra, 21)

Una de les actuacions dels Ateneus Cooperatius és la creació d’una Taula Territorial per l’articulació conjunta de l’economia social amb els diversos actors. Creació d’un espai amb representants d’economia social, tercer sector social, entitats locals, centres educatius, i altres de referència per presentar una proposta del pla d’actuació i establir els mecanismes de col·laboració que han de tenir com a objectiu final la creació i creixement d’empreses d’economia social. Dins d’aquesta Taula Territorial estem creant unes taules sectorial per establir aquest pla d’actuació.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.