Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

23Setembre2020

El Consell del Jussà aprova el conveni de l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp que ha acollit 2.000 alumnes el darrer curs


El ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà aprova el conveni per al funcionament de l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp, després que el passat curs, aquest organisme acollís més de 2.000 alumnes de 31 centres educatius del territori català.
L’EdA de Tremp, que depèn del Departament d’Ensenyament i treballa en col·laboració amb l’Ajuntament de Tremp, el Consell del Jussà i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, pretén afavorir noves competències educatives dels alumnes mitjançant l’observació d’elements del patrimoni singular de la comarca del Jussà com són l’àmbit geològic-medi ambiental, l’històric, l’artístic i el tecnològic-hidroelèctric.

En aquest sentit, el President del Consell Constantí Aranda,  ha destacat: “és important  seguir mantenint  els convenis que potencien aquests entorns ja que resulten una eina fonamental d’aprenentatge per als alumnes gràcies al contacte directe que mantenen amb els elements diferencials de la nostra comarca.”

Els alumnes poden gaudir de diverses activitats didàctiques com les visites a les Botigues Museu de Salàs, el Castell de Mur, tallers paleontològics i geològics, rutes dels últims dinosaures i fins i tot tombs virtuals pel Pallars de fa mil anys. Des del Consell s’impulsarà de cara al proper curs incloure la divulgació del patrimoni cultural relacionat amb la memòria històrica.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.