Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Jornades Interpirineus per al sector turístic pirenaic

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha acollit avui la primera jornada Interpirineus 2018 a l’Epicentre- centre de visitants de Tremp, amb la participació de més de 70 representants d’empreses del sector turístic pirenaic i del sector públic com consells comarcals, ajuntaments, oficines de turisme i altres.
El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda; el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre; el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent i el director d’IDAPA, Pere Porta han donat el tret de sortida a la presentació d’aquestes jornades que tindran lloc en el transcurs del dia d’avui.

Els objectius de la sessió són d’una una banda, donar informació de primera mà sobre tendències de mercat i màrqueting adaptades al perfil turístic dels Pirineus, i per l’altra, crear i ampliar l’oferta turística a través del networking entre empreses i agències locals.

Aprofitant el marc de la jornada, el President del Consell Comarcal, Constantí  Aranda  ha posat de manifest la importància que tindrà per al turisme de la comarca la declaració per part de la Unesco del Geoparc Conca de Tremp- Montsec, “suposarà nous reptes  i  impacte en el territori que repercutirà en el sector i en el conjunt de la comarca, per aquest motiu, des del sector públic hem de facilitar les eines i el contacte necessaris per a que el teixit turístic de la comarca es vegi reforçat”.

 

Així doncs, els participants han realitzat un workshop que els permetrà  el contacte entre les diferents empreses del sector, generar noves oportunitats en el mercat, impulsar el turisme de Muntanya i en definitiva, consolidar el lideratge de Catalunya com a primera destinació turística.

 

La segona sessió de les jornades Interpirineus tindrà lloc el proper dijous 26 d’abril a la Vall d’en Bas.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.