Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

30Mai2020

“Jove, viu experiències internacionals”

L’Oficina Jove del Pallars Jussà organitza la jornada: “Jove, viu experiències internacionals”, per a joves que estiguin interessats/des en marxar a l’estranger o pares i mares que vulguin conèixer millor altres opcions educatives i professionals per als seus fills/es.
Les sessions tindran lloc el proper dilluns 30 d’abril a les 12h a l’epicentre de Tremp a càrrec de Sílvia Esteve i Orteu, assessora de la Xarxa Eures dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, que parlarà del context general de treball a Europa, mercat laboral, perfils més demanats, xarxa EURES i treball estacional.

Inscripcions gratuïtes a: https://goo.gl/9R5jbz

També es comptarà amb la presència de Ruth Dencàs, tècnica de joventut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell donant a conèixer els projectes Erasmus Plus, camps de treball internacionals, el programa Workaway i cooperació internacional a països en vies de desenvolupament.

 L’objectiu de la trobada serà proporcionar  assessorament i orientació sobre les oportunitats que s’ofereixen alhora de realitzar voluntariat europeu, programes de mobilitat, treball i pràctiques professionals.

 

Millorar les habilitats lingüístiques, gaudir d’experiències vitals, veure i conèixer món són factors que els aporten grans beneficis com l’ampliació de les seves capacitats personals i professionals. En aquest sentit, també  resulten ser  un requisit cada cop més estès per a  les empreses que els contracten i que veuen la participació en aquests programes com un valor afegit en el seu currículum.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.