Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Medalla centenària a la Sra. Antònia Plana, veïna de Conques

L’Il.lm. Sr. President del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Alcalde de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà, Constantí Aranda, va atorgar el passat dimarts la medalla centenària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a la Sra. Antònia Plana Roca, veïna de conques.
L’Antònia va néixer a conques l’any 1918 lloc on resideix en l’actualitat amb el seu fill i la seva nora. Una dona amb personalitat vital des de molt jove va marxar a treballar a Barcelona servint en una casa. A l’esclatar la guerra torna al Pallars, on finalment ha residit tota la seva vida, concretament a Vilamitjana on es va casar i va tenir dos fills, el Josep i la Maria.

Els que la coneixen bé afirmen que sempre ha estat una dona d’esperit treballador dedicada a la pagesia i a la ramaderia i amb dues grans passions,  cosir a màquina i brodar.

Com a obsequi i commemoració pels seus cent anys, se li va atorgar a l’Antònia  una medalla personalitzada, on hi constava el seu nom i  la data del seu naixement  i se li va fer entrega d’un ram de flors per part del Consell Comarcal.

 

Des del Consell li desitgem moltes felicitats i que siguin molts més!

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.