Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

15Setembre2019

2000 boc’n rolls a les escoles del Jussà per fomentar la prevenció de residus

El Consell Comarcal del Pallars Jussà endega una campanya de sensibilització per fomentar el reciclatge a les escoles pallareses i distribueix 2.000 Boc’n Rolls.
La vicepresidenta del Consell Comarcal, M. Pilar Cases, ha assistit al col·legi Maria Immaculada on ha repartit 300 boc’n rolls entre l’alumnat i el professorat del centre.

L’ús d’aquest porta-entrepans ecològic, permet reduir els embolcalls d’un sol ús per aquest motiu Cases ha explicat que aquest és una més de les accions que cal implementar de cara a una bona gestió dels residus i “ som conscients que aquesta tipologia d’accions ajuden al present i al futur, i així hem de treballar per cuidar i respectar l’entorn”.

La campanya pretén fomentar el reciclatge com a estil de vida  en la societat, reduint els residus altament contaminants com per exemple,  el paper d’alumini, partint de l’educació i conscienciació als més petits. A més, amb accions d’aquesta tipologia, s’aconsegueix un entorn més net, més saludable i alhora s’evita la generació quantitativa de  residus. 

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.