Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

30Setembre2020

El Jussà fa balanç dels 10 anys del Programa Treball a les 7 comarques

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp fa deu anys que impulsen de forma conjunta el Projecte “Treball a les 7 comarques” al Pallars Jussà promocionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.
Per aquest motiu, ha tingut lloc la jornada “Cooperació, desenvolupament i ocupació. 10 anys del programa Treball a les 7 comarques al Pallars Jussà” que ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Constantí Aranda; la regidora de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz , el cap de Servei del Desenvolupament Econòmic Local del SOC, Mateo Hernando, així com amb els tècnics del projecte i empresaris i entitats de l’ àmbit agroalimentari, turístic i social de la comarca.

La jornada  ha servit per a donar a conèixer les accions desenvolupades en diferents sectors econòmics i alhora per a posar de manifest l’enfortiment de la col·laboració público-privada.  

En aquest sentit, el president del Consell, Constantí Aranda, ha afirmat que “aquests projectes són necessaris per al desenvolupament local i afavoreixen l’increment de l’ocupació així com la millora econòmica i social del territori”.

L’objectiu principal del projecte “Treball a les 7 comarques”, es basa en estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació per a desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al territori.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.