Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

30Mai2020

Preparació de la fira de primavera

El Consell Comarcal del Pallars Jussà com cada any per la fira de primavera de Tremp prepara un estand on mostra a trempolins i visitants les tasques que du a terme la institució. Amb aquest rollup s’exposa en un sol cartell les 7 accions que es duran a terme dins l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, està finançada amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.

A Tremp es preveu crear un sender natural i interpretatiu del patrimoni de les adoberies pel Barranc de la FontVella i la recuperació ambiental per a la dinamització turística del parc del Pinell, a la resta del territori es millorarà la senyalització de la xarxa de senders del Geoparc. Es preveu també l’actualització de les càmeres de Sant Gervàs per a l’observació de fauna. A Senterada es crearà una xarxa de senders sobre patrimoni megalític i a Isona és faran senders temàtics sobre l’època romana i es remodelarà el museu paleontològic.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.