06Desembre2022

Preparació de la fira de primavera

El Consell Comarcal del Pallars Jussà com cada any per la fira de primavera de Tremp prepara un estand on mostra a trempolins i visitants les tasques que du a terme la institució. Amb aquest rollup s’exposa en un sol cartell les 7 accions que es duran a terme dins l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, està finançada amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.

A Tremp es preveu crear un sender natural i interpretatiu del patrimoni de les adoberies pel Barranc de la FontVella i la recuperació ambiental per a la dinamització turística del parc del Pinell, a la resta del territori es millorarà la senyalització de la xarxa de senders del Geoparc. Es preveu també l’actualització de les càmeres de Sant Gervàs per a l’observació de fauna. A Senterada es crearà una xarxa de senders sobre patrimoni megalític i a Isona és faran senders temàtics sobre l’època romana i es remodelarà el museu paleontològic.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.