06Desembre2022

Pressupost definitiu aprovat per al 2018

El passat 26 de gener s'ha aprovat definitivament el pressupost del Consell Comarcal del Pallars Jussà per a l'exercici del 2018. La xifra arriba gairebé als 11 milions d’euros i està destinada principalment al desenvolupament econòmic, la millora d’infraestructures de la comarca, les qüestions socials i la millora en l’eficiència energètica entre d'altres.
Gràcies a projectes europeus com el fons FEDER es podrà invertir en la millora del medi natural i dels valors culturals i turístics de la comarca amb 7 accions, 3 de les quals estan previstes per enguany. La senyalització de camins i espais geològics vinculats al projecte Geoparc, la creació d'una xarxa de senders interpretatius del patrimoni megalític a Senterada i l'actualització de les càmeres de Sant Gervàs per a l'observació de fauna es faran realitat aquest 2018.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.