Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Setembre2020

Pressupost definitiu aprovat per al 2018

El passat 26 de gener s'ha aprovat definitivament el pressupost del Consell Comarcal del Pallars Jussà per a l'exercici del 2018. La xifra arriba gairebé als 11 milions d’euros i està destinada principalment al desenvolupament econòmic, la millora d’infraestructures de la comarca, les qüestions socials i la millora en l’eficiència energètica entre d'altres.
Gràcies a projectes europeus com el fons FEDER es podrà invertir en la millora del medi natural i dels valors culturals i turístics de la comarca amb 7 accions, 3 de les quals estan previstes per enguany. La senyalització de camins i espais geològics vinculats al projecte Geoparc, la creació d'una xarxa de senders interpretatius del patrimoni megalític a Senterada i l'actualització de les càmeres de Sant Gervàs per a l'observació de fauna es faran realitat aquest 2018.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.