Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Octubre2019

Promoció turística del Pallars Jussà entre els alumnes de l'Aula Universitària de Tremp

Un centenar d'alumnes de l'Aula Universitària de Tremp han pogut veure els audiovisuals de promoció turística de la comarca a l'Epicentre, centre de visitants del Pallars Jussà.
Aprofitant l'èxit de públic a la conferència: Els ponts de la Terreta: Testimonis de la història del país a càrrec de Lluís Colomés, el Consell Comarcal ha exposat als assistents els nous projectes de “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà, cofinançats amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.
El cicle de conferències de l'Aula Universitària de Tremp (AUT) ha proposat un curs amb 16 xerrades interdisciplinàries i de temàtica ben diversa: Dansa, nutrició, pintura, història, canvi climàtic i música entre d'altres.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.