06Juny2023

L'oferta d'activitats de turisme actiu i familiar del Pallars Jussà present al saló STM de Lleida

Els dies 17 i 18 de març el Pallars Jussà ha participat novament al STM- Saló de l'Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya de Lleida. Enguany per segon any consecutiu compartia pavelló amb la fira Petitàlia creant-se així una fira dedicada a les activitats familiars.
El Consell Comarcal i els ajuntaments d'Isona, la Pobla de Segur, Talarn i Tremp han tingut una presència destacada a la fira amb un gran estand compartit amb la Vall Fosca. L’espai ha ofert una mostra molt variada i completa de l'oferta turística de la comarca tant de turisme actiu com de turisme familiar.

A l'estand del Pallars Jussà els visitants s’han pogut endur els mapes de serveis i senders, material que s’inclou dins l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, està finançada amb fons FEDER, així com per la Diputació de Lleida dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que  fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris. 

 També han interessat els díptics amb les rutes BTT de la comarca i un nou mapa amb les zones d’escalada. Les famílies han preguntat pels espais naturals on fer activitats amb nens, com la visita als jaciments paleontològics d'Isona, a l’epicentre, centre de visitants del Pallars Jussà i al casal dels voltors de la Terreta. Les nenes i nens s’han endut quadernets del projecte Geoparc de record i retallables de dinosaures i del telefèric. També s'hi ha fet promoció del calendari de curses i activitats esportives com la caminada Carenes i la dels Mocadors que es celebraran a l’abril o la 3a marxa de BTT Talarn Vi Bike prevista pel 9 de juny.

Un dels reclams de l’espai ha estat el sorteig d’estades a allotjaments del Pallars Jussà, experiències de turisme actiu i entrades a diferents museus i al telefèric de la Vall Fosca. Regals que han ofert alguns allotjaments, empreses i entitats de la comarca com l'associació d'empreses de turisme actiu i de natura Viu el Jussà.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.