10Desembre2022

Prevista la renovació dels tres cartells del Geoparc a Tremp

Els 3 cartells desgastats que llueixen l’eslògan Tremp ciutat geològica seran substituïts en breu per 3 nous cartells sobre el Geoparc i l’epicentre com el seu centre d’acollida. Aquesta acció serà cofinançada pels fons europeus de desenvolupament regional FEDER, i s’inclou en l’operació “valorització del patrimoni cultural i natural per la dinamització turística del Pallars Jussà” El pressupost concedit és de 86.450 euros que també inclou la senyalització de la xarxa de senders del Geoparc amb panells interpretatius.

L’assessor tècnic Òscar Balsells ha presentat un pla turístic i esportiu de la comarca a la reunió de treball dels tècnics del Geoparc. L’objectiu és captar visitants d’àmbits diversos. Per això s’està treballant en la millora i la creació de noves rutes (de mitja duració de 3 a 5 dies) en les que els conceptes de Geowalk i Geobike donin un valor complementari a la riquesa geològica del territori del Geoparc.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.