06Juny2023

Nou vídeo turístic de Salàs de Pallars!

Estrena del nou vídeo promocional de Salàs de Pallars, el qual mostra la rica oferta cultural i de lleure del municipi, incloent les botigues museu i la Torre de Bartra i el senderisme a la zona del Piolet a l’entorn de l’embassament de Sant Antoni. A més Salàs és un municipi amb una bona oferta gastronòmica i que també té oferta d’allotjament. Impulsat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salàs de Pallars, l’audiovisual és una acció cofinançada pels fons europeus de desenvolupament regional FEDER, inclòs en l’operació “valorització del patrimoni cultural i natural per la dinamització turística del Pallars Jussà”.
El vídeo ja està disponible online a http://www.pallarsjussa.net/videos/Salas.mp4

Amb una família com a protagonista, l’audiovisual mostra uns paisatges d’hivern amb l’objectiu de donar a conèixer que el Pallars es pot visitar tot l’any. D’aquesta manera es potencia la desestacionalització i es dona un incentiu a allargar la temporada turística més enllà dels períodes més concorreguts d’estiu. Al mateix temps, es potencia la mobilitat sostenible to afavorint l’arribada dels visitant amb el tren, un dels recursos singulars del nostre territori. Encaixa amb l’estratègia impulsada de desenvolupament de la mobilitat sostenible mitjançant el projecte GPS Tourism.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.