06Juny2023

Els alumnes de l'Aula Universitària de Tremp coneixen nous projectes turístics al Pallars Jussà

Al voltant de cent alumnes de l'Aula Universitària de Tremp han vist els audiovisuals de promoció turística de la comarca a l'Espai cultural La Lira de Tremp.
El tècnic de turisme del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ramon Iglesias ha presentat les accions del projecte de “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà, cofinançades amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.
Els protagonistes de la jornada han estat però els Ocells del Pallars Jussà. El professor Francesc Montcasí Salvia n'ha fet un repàs i també ha destacat la seva importància en el desenvolupament d'un turisme ornitològic que encara pot créixer molt a la comarca.

L'interès per l'Aula Universitària de Tremp (AUT) continua a l'alça i ja compta amb 237 inscrits en aquesta setena edició. El curs ha proposat un total de 16 conferències interdisciplinàries amb temàtiques ben diferents: història, comunicació, biologia, art, pintura, i música així com també 3 sortides culturals.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.