28Novembre2023

Punt de partida a una campanya per prevenir les violències i el sexisme en els entorns d’oci i festius al Pallars Jussà

Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà s’està treballant en una campanya a nivell comarcal per a la prevenció de les violències, el sexisme i la lgbtifòbia en entorns públics d’oci i festius, on s’estan ja portant a terme iniciatives en diversos municipis.

Entre les diverses accions que es duran a terme s’hi inclouen la penjada de pancartes amb el lema “També va amb tu” a diversos municipis, que s’ha endegat aquest passat dissabte al Festipallars d’enguany, i l’adquisició de merchandising que es repartirà a les festes majors locals durant l’estiu.

L’inici d’aquestes iniciatives suposa el punt de partida de la campanya, en la que encara s’està treballant, per tal de conscienciar i sobretot implicar a la població en la construcció d’una societat lliure de violències i sexisme.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, treballa doncs, en la construcció d’aquest projecte conjuntament amb els ajuntaments de la comarca que s’hi han adherit. En aquest cas serien l’Ajuntament de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Conca de Dalt, Salàs de Pallars, Gavet de la Conca, Abella de la Conca, Castell de Mur, Llimiana, Senterada, Sant Esteve de la Sarga i Sarroca de Bellera.

Aquestes accions s’han realitzat amb el suport del Ministeri de la Presidència, Relació amb les Corts i la Igualtat, a través de la Secretaria d’Igualtat amb el finançament de les aportacions per al Pacto de Estado Contra la Violencia de Género, per tal d’impulsar polítiques que eradiquin la violència de gènere a nivell Estatal.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.