06Desembre2022

Escolars d'arreu de Catalunya descobreixen el patrimoni natural i cultural del Pallars Jussà amb l'Entorn d'Aprenentatge de Tremp

1736 alumnes han passat per la comarca durant aquest curs 2018-2019 de la mà de l'Entorn d'Aprenentatge (EdA) per aprendre d'una manera més lúdica sobre el patrimoni natural i cultural del Pallars. La primavera és l'època més activa i atractiva per descobrir el nostre territori ja sigui investigant els jaciments paleontològics com els de la Posa i Orcau amb el taller "El món dels últims dinosaures" o remullant-se els peus amb l'activitat sobre el riu Noguera Pallaresa.

L'EdA permet aprendre amb tallers amens, eminentment pràctics i a l'aire lliure sobre diferents àmbit educatius com la geologia, la paleontologia, el patrimoni cultural o la indústria entre d'altres, oferint un ampli ventall d’activitats relacionades amb les ciències de la terra, la història i la societat i  adaptant-los a les necessitats de primària, secundària i batxillerat.

Els escolars fan visites d'un dia o estades  de 2 o 3 dies.

L'Entorn d'aprenentatge permet  despertar la curiositat per diverses ciències i pel territori pallarès des de la base, els infants i sembrar la possibilitat que tots aquests escolars convencin a les seves respectives famílies per tornar al Pallars Jussà i viure-hi més experiències.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.