Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Octubre2019

Tret de sortida de les XVIII Jornades Micològiques del Pallars Jussà

Se celebraran del 5 al 26 d’octubre de 2019

El gastrònom Pep Nogué, presentador de La Fonda i l’Arca de Nogué de Catalunya Radio i director Gastronòmic del CIB, serà l’encarregat demà dissabte 5 d’octubre, de donar el tret de sortida de la divuitena edició de les “Jornades Micològiques del Pallars Jussà” amb la conferència "Els bolets a la cuina, aprofitament en 360 graus”.

Les Jornades micològiques del Pallars Jussà, organitzades pel Consell Comarcal, tindran lloc entre el 5 al 26 d’octubre i inclouran conferències, sortides comentades i degustacions, entre altres activitats en diferents indrets de la comarca.

La jornada inaugural culminarà amb una degustació de plats cuinats amb bolets elaborats per restauradors i productors de Tremp. També s’obrirà al públic l’exposició “Bolets i menges casolanes. Mostra d'art feta amb fang”, de la ceramista Josefina Vilajosana que es podrà visitar a l’Epicentre fins al 31 d’octubre.

 

Dissabte, dia 5:               

Inauguració de les XVIII Jornades Micològiques del Pallars Jussà.

Conferència "Els bolets a la cuina, aprofitament en 360 graus”, a càrrec de Pep Nogué, presentador de La Fonda i l’Arca de Nogué de Catalunya Radio i director Gastronòmic del CIB.

Obertura de l’exposició “Bolets i menges casolanes. Mostra d'art feta amb fang”, amb l’assistència de la seva autora, la ceramista Josefina Vilajosana.

Degustació de cuina amb bolets amb la col·laboració de Hostal Restaurant Buenos Aires, Bar Restaurant Cal Borrell, Restaurant ...de Gurp, Badia Xarcuters, Forn de pa Ribera i Cellers Vila Corona.

Lloc i hora: Auditori de l’Epicentre de Tremp. A les 19 h.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.