20Mai2022

Estudiants de turisme de la UDL visiten l'Epicentre

30 alumnes de Turisme han descobert avui la riquesa del territori del Geoparc origens, les propostes turístiques i els projectes europeus com el FEDER per a la dinamització turística del Pallars Jussà.

Els estudiants del grau en Turisme i del doble grau en Turisme i ADE, de la facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida (UdL) han visitat l'epicentre, el centre de visitants del geoparc on han assistit a 2 xerrades. La primera a càrrec d’en Guillem Puras, coordinador del Geoparc Mundial de la Unesco Orígens Pirineus catalans i l'altre de la mà d’en Ramon Iglesias, tècnic de desenvolupament turístic del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Els tècnics han presentat, el material turístic de la comarca, les tasques principals que es realitzen per donar a conèixer la riquesa del territoride, i també les accions dutes a terme gràcies a projectes i subvencions europees com l'operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”, cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i cofinançada amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Després de les presentacions el grup ha visitat els diferents àmbits de l'exposició permanent de l'epicentre acompanyats de la tècnica de comunicació de l'operació del FEDER i responsable de l'oficina de turisme. A la tarda el grup ha visitat el Castell de Mur posant el colofó final a una jornada per apropar el patrimoni de la comarca a futurs prescriptors turístics.

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.