06Juny2023

Parlem de turisme a Ràdio Tremp

Aquest dimarts 3 de desembre Hem parlat de turisme en un nou capítol del programa “El Consell Respon” des de Ràdio Tremp. El programa s’ha dedicat a les oficines de turisme del Pallars Jussà i s’ha parlat del perfil dels turistes que ens visiten i de les seves demandes més habituals , així com dels nous projectes europeus i de les principals propostes d’oci que ofereix la comarca.

Podeu escoltar el programa en aquest enllaç:  https://www.mixcloud.com/radiotremp/ràdio-tremp-el-consell-respon-03122019/

Aquest cop hi han intervingut les tècniques de turisme:  Sònia Ortiz de l’oficina de turisme de la Pobla de Segur, Silvia Coll, tècnica de la Vall Fosca i la Marta Palau responsable de l’oficina de turisme comarcal a l’epicentre i tècnica de comunicació del projecte FEDER “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”. En 30 minuts,  s’ha fet un repàs al tipus de visitant que arriba al Pallars Jussà, al patrimoni que s’hi pot descobrir, a les inversions fetes en projectes de senderisme, s ls  mobilitat sostenible i a les activitats i equipaments patrimonials més destacats. Les tècniques han posat en valor l’autenticitat del territori i dels seus habitants i l’oferta d’oci al Pallars Jussà que pot ser molt atractiva, tan pels visitants locals com pels forasters.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.