29Març2024

Tot a punt per la brama del cérvol a Boumort

A finals d’estiu arriba un dels espectacles de la natura més impressionants: la brama del cérvol a Boumort. De mitjans de setembre a mitjans d’octubre, els cérvols entren en el període d’aparellament, amb els mascles que per tal de marcar territori i poder aparellar-se amb les femelles en zel, emeten la brama, un singular so greu que és molt fàcil d’identificar. I la Reserva de Boumort és un dels millors llocs on gaudir d’aquesta experiència.

 Trobareu tota la informació a la web www.pallarsjussa.net/ca/boumort 

Visitar el Boumort amb una empresa de guiatge autoritzada permet gaudir de la brama amb total tranquil·litat i sense perjudicar la fauna. Per a la temporada de brama del cérvol 2020, del 15 de setembre al 15 d’octubre, s’ha habilitat una zona reservada exclusivament per a visites guiades. Gaudiu dels seus avantatges en una aventura inoblidable! 

Si voleu visitar la Reserva pel vostre compte, disposeu de 4 rutes recomanades amb diversos punts d’interès. És imprescindible dur vehicle 4x4.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.