Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

26Octubre2020

Neix un nou emprenedor al Pallars

Tenim una nova empresa CEI al Pallars, Ferran Bochaca Personal Trainer és una nova iniciativa empresarial assessorada en el procés de creació pel programa Catalunya Emprèn, CEI Pallars del Consell comarcal. Actualment a través d’Instagram i properament en una nova plataforma virtual, Ferran Bochaca Personal Trainer vol ajudar a erradicar tots els problemes derivats d’un estil de vida sedentari, amb un guiatge i orientació personalitzada.
A través d’aquestes plataformes es pot arribar a qualsevol racó del món. En llocs on no hi ha accés a un gimnàs o una instal·lació esportiva. En la situació actual de limitacions presencials imposades pel COVID, el Ferran fa arribar els seus serveis de manera immediata , a la carta i completament personalitzat segons les necessitats de cada usuari. Apareix un nou paradigma en les relacions personals, laborals i empresarials.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.