20abril2024

El President del Consell Comarcal, amb aquest escrit, ha felicitat l’escriptora Maria Barbal Farré

En nom propi i de tota la corporació comarcal, us vull fer arribar la nostra felicitació més cordial per haver estat distingida aquest dimecres amb el 53è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes d'Òmnium Cultural. I alhora agrair les vostres paraules compromeses amb la causa de la llibertat i la injusta situació en que es troba el president d’Òmnium, així com, la resta d’empresonats, exiliats i represaliats.
La vostra ja llarga trajectòria literària iniciada l’any 1985 amb la primera novel·la, és un actiu del Pallars Jussà i els diferents reconeixements que heu anat obtenint  - el premi Nacional de Literatura Catalana de narrativa, la Creu de Sant Jordi, el premi Prudenci Bertrana o el Josep Pla entre d’altres,  omplen d’orgull els veïns i veïnes de la comarca.

Aquest matí, al Consell, comentàvem amb el gerent i altres membres del personal quins dels vostres llibres ens havia deixat millor regust de boca i lògicament en funció de les edats, els gustos i l’afició lectora no sempre hem coincidit en el llibre, però si en l’alt nivell de satisfacció.

A títol personal us he d’indicar que n’he llegit alguns I Pedra de tartera, em fa reviure la meva infantesa en un poble del Pallars Jussà.

Compto ben aviat poder saludar-vos personalment i quan les circumstàncies ho permetin ens agradaria realitzar algun tipus d’acte que, si compta amb el vostre vist-i-plau, miraríem de concertar amb l’Ajuntament de Tremp.

 

Tremp, Pallars Jussà, 15 de març de 2021

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.