20abril2024

El Consell del Jussà impulsa una campanya de conscienciació vers la igualtat en el treball

La campanya, que compta amb l’elaboració de cartelleria i un audiovisual, es difondrà pels diversos canals de comunicació, com són xarxes socials i pàgina web.

En el marc del Dia del Treball, el Consell Comarcal ha impulsat la campanya de conscienciació sota el lema “#IgualtatÉs... Què simbolitza per a tu la igualtat?” que posa el focus vers els valors que promouen aquest concepte en l’àmbit laboral.

La iniciativa, dóna visibilitat a diversos/es professionals de les àrees  que conformen la institució, que conjuntament amb els seus equips han treballat la promoció de mesures que afavoreixin la igualtat i inclusió, com a garantia cap a un equilibri social i laboral més just. Així doncs, cada equip ha pogut escollir una paraula representativa que així ho descrigui.

Josep Maria Mullol, president del Consell ha indicat que “tenim una institució compromesa que treballa per la igualtat de drets i la no discriminació de gènere. És clau entendre que l’èxit professional no pot estar lligat ni encasellat a cap estereotip social i hem d’avançar en el camí d’aconseguir-ho plenament”.

Aquesta actuació s’emmarca dins el segon Pla de Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats, on s’assumeix el compromís d’impulsar la transversalitat en matèria d’igualtat en totes les àrees competents de la institució, avançant alhora en la promoció d’aquestes mateixes polítiques a nivell de comarca.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.