Creen una nova empresa assessorada pel CEI Pallars Jussà

L’Ibrahim Madani, Ibrà com li agrada a ell que l’anomenin, fa 17 anys que va emigrar del Marroc. Ja al seu país era paleta, i el desig de progressar el van portar cap a Catalunya. Sempre ha treballat a la construcció, inclús en els pitjors moments de la crisi va marxar a Bèlgica i a França a buscar feina per acabar tornat cap al Pallars, on després de treballar per comte d’altri, ara ha decidit muntar la seva pròpia empresa. Des del CEI l’hem ajudat a capitalitzar l’atur i preparar el seu projecte empresarial amb un pla econòmic financer. Avui l’empresa de l’Ibrà ja és un realitat i no dona l’abast. La seva especialitat és la paret de pedra i la veritat es que la broda.

L’Ibrà és un exemple d’integració a través de l’esforç, la il·lusió i el treball. Persones com ell donen sentit i satisfacció a la nostra feina. Pare de dos fills i amb la seva esposa avui afronten el futur amb força renovada i sent el seu propi capatàs.

Molt contents d’haver-te pogut ajudar Ibrà i sobretot molt orgullosos que aquesta comarca doni oportunitats a les persones com tu i faciliti el progrés i l’ascensor social gràcies a la igualtat d’oportunitats.  Ha sigut un plaer poder col·laborar amb el teu projecte. Moltes felicitats Ibrà estem segurs que no et faltarà la feina.

Endavant i molta sort!!

Compartir contingut