06Juny2023

El Pallars Jussà acull les Jornades per la Convivència Intercultural 2022

L'objectiu de les jornades és oferir un espai per a la interculturalitat i la diversitat i conviden tothom qui vulgui a participar-hi

El divendres 20 i dissabte 21 de maig tindran lloc les Jornades per la convivència intercultural, organitzades pel Consell Comarcal del Pallars Jussà. Les jornades constaran de diferents activitats repartides entre Tremp i La Pobla de Segur.

Activitats per reflexionar, compartir experiències i apropar realitats que sovint queden a l'ombra, entorn a la interculturalitat, unes jornades que també seran motiu per commemorar el dia mundial de la diversitat cultural pel diàleg i el desenvolupament.

Les jornades compten amb el suport d’alguns ajuntaments, entitats i associacions de la comarca que desenvoluparan algunes de les activitats programades.

El programa de les jornades inclou activitats variades, per tots els públics;

Divendres 20 de maig,

  • Cursa esportiva d’orientació, “Encursa’t per la cohesió social Pallaresa!”, a la Pobla de Segur, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà i l’Ajuntament de la Pobla de Segur.
  • Projecció del documental “18+1, un jovent que camina” a Tremp, realització de l’Agència Talaia. Activitat emmarcada dins el cicle El Projector.

Dissabte 21 de maig,

  • Presentació del llibre “Migrar i Resistir. Històries de l’últim èxode a Europa” de Mònica Parra a Tremp, de la mà d’ Ivet Eroles i la col·laboració de Casa Montoliu.
  • Joc al carrer “Fronteres invisibles surt al carrer!” a Tremp, a càrrec de Fronteres Invisibles.
  • Taller de ceràmica i pa marroquí, “Entre dues terres” a la Pobla de Segur, a càrrec de L’Argilosa i Saida El Hemdi Samadi.

Aquesta activitat és finançada pel projecte europeu INTERREG POCTEFA AVENIR, que s'està desenvolupament a la comarca des del 2020 amb l'objectiu de millorar l’accés a l’ocupació de joves migrats sols en territori Pirinenc.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.