29Març2024

Represa del Bus de la Festa del Jussà amb nivells històrics d’ocupació

Quan encara falten tres caps de setmana de funcionament, el Bus de la Festa del Pallars Jussà ha superat els 1.300 usuaris

Una de les evidències que els joves i no tan joves tenien ganes de festa després de dos anys de pandèmia, han estat els nivells d’ocupació que ha registrat en el que portem d’estiu el Bus de la Festa del Pallars Jussà. Aquest servei, que es va començar a prestar el 2003, torna a funcionar després de dos anys, i ho fa amb nivells d’ocupació molt elevat. A falta encara dels tres darrers trajectes de la temporada, ja s’ha superat els nombre d’usuaris total del la darrera edició el 2019.

Donat l’elevat volum d’usuaris, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha reforçat el servei, que habitualment compta amb un xofer i un controlador que van en el vehicle,  amb un informador més a peu de parada els dies que es preveuen amb més afluència per tal d’ordenar els diferents viatges de matinada i oferir informació a les persones mentre s’esperen.

Aquest servei que impulsa l’Oficina Jove del Pallars Jussà, amb els suport dels ajuntaments i comissions de festes i la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra  i té com a objectiu la prevenció dels accidents de trànsit els dies de més afluència de joves a les festes locals

El president del Consell, Josep M. Mullol, s’ha mostrat satisfet de l’acollida que ha tingut la represa d’aquest servei així com per la conscienciació dels joves respecte a la mobilitat segura

El Bus de la Festa del Pallars Jussà d’enguany inclou un total de 14 trajectes 9 dels quals amb sortida i arribada a Tremp i 5 amb sortida i arribada a la Pobla de Segur. En total hi participen 13 festes majors i va començar a finals de juliol amb la festa major de la Pobla de Segur i acabarà el 10 de setembre amb la de Tremp.

Les festes més concorregudes aquest estiu al Pallars Jussà, pel que fa als usuaris del bus, continuen sent per aquest ordre les de Figuerola d’Orcau, Salàs del Pallars i la Pobleta de Bellveí. Abans d’acabar la temporada el de Bus de la Festa del Pallars Jussà encara anirà a les festes de Guàrdia de Noguera i Tremp.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.