28Novembre2023

Dos empreses del Pallars, presents a la Fira Municipalia

La impulsora de l'empresa "Maria Domingo Design" i la propietària de "La Carrella" participen com a expositores a l'estand que Globalleida facilita a les empreses CEI de les Comarques de Lleida. Gràcies a aquest conveni, les joves empreses del territori tenen l'oportunitat de ser present a les fires més importants que es celebren a la demarcació, per mostrar els seus productes o serveis. Una magnifica iniciativa impulsada per Globalleida a través del CEI Pallars Jussà. Un total de 5 empreses Pallareses han participat en les fires de Sant Miquel i Municipalia.
Estem molt orgullosos al CEI Pallars Jussà de tenir empreses tant participatives i compromeses amb el territori que tant be el representen i porten el seu nom a tots els racons del País. Gràcies Maria i Cristina, el Pallars amb vosaltres és una mica millor.
CEI Pallars Jussà amb les emprenedores pallareses.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.