28Novembre2023

Tenim un nou cas d’èxit del servei REEMPRESA del CEI Pallars Jussà

L’Elvira volia traspassar el seu negoci per Jubilació i l’Ariadna va veure una magnifica oportunitat per reemprendre sense haver de començar de zero. Avui la Botiga “Companys” de la Pobla de Segur te una nova propietària. Hem evitat que un negoci del centre de la ciutat desaparegui, hi dona continuïtat una jove pallaresa plena d’il•lusió i ganes de fer créixer encara més el negoci.
Nova direcció, nou servei de veterinari i nou servei de perruqueria. Les mascotes de la Pobla gaudiran de més serveis.
Ha estat un procés llarg, on s’ha treballat de forma coordinada entre el Centre d’empreses Innovadores CEI Pallars Jussà que hem assessorat en tot el procés i hem preparat tota la documentació necessària. Amb el SOC s’ha tramitat la capitalització de l’atur i amb l’Oficina jove s’ha tramitat la Garantia Juvenil .

Un gran treball en equip que ha donat com a resultat un excel•lent servei al ciutadà i una extraordinària acció de promoció econòmica que contribueix a la conservació del negoci, la generació de riquesa i l’enriquiment del teixit empresarial de la comarca.

Moltes felicitats Elvira i Ariadna, ha sigut un plaer treballar amb vosaltres que en tot moment ho heu posat molt fàcil.  AL CEI estem molt orgullosos d’haver ajudat   al manteniment i millora de les empreses del Pallars.

Un negoci que no tanca , és una llum empresarial que es manté.

Moltes felicitats i ENDAVANT.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.