28Novembre2023

Premis als millors treballs sobre cooperativisme i economia social dels instituts de la província de Lleida

Els premis estan dirigits als estudiants de 4rt d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior dels centres de la província de Lleida

La Universitat de Lleida, l’Ateneu Cooperatiu de Ponent (Ponent Coopera), l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i La Fundació Roca i Galès convoquen els Premis als millors treballs sobre cooperativisme i economia social dels instituts de la província de Lleida.
Aquests premis tenen com a objectiu promoure i reconèixer treballs enfocats a la recerca en el camp de l’economia social i cooperativa a la província de Lleida.

CONSULTEU LES BASES

Els premis distingeixen tres categories:

  • Premi al millor treball grupal de secundària sobre cooperativisme per l’alumnat de 4rt d’ESO.
  • Premi al millor treball de recerca sobre cooperativisme per l’alumnat de Batxillerat.
  • Premi al millor treball de projecte sobre cooperativisme per l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.


Es valoraran els treballs originals i referits al cooperativisme actual a la Província de Lleida, que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixen ser reconegudes especialment.

Els treballs han d’haver estat supervisats per una professora o tutora de la institució educativa on estigui matriculat l’alumne/a, d’acord amb la normativa dels centres respectius.

El premi consistirà en un val de compra valorat en 200 € (vals de compra de l’economia social i solidària de la província de Lleida) pel millor treball en cada categoria.

A més, el centre educatiu al qual pertanyin els/les alumnes premiades rebrà un premi en vals de compra valorat en 100 €, una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies de cooperativistes editades per la FRG.

Els centres educatius dels autors/es dels treballs que quedin en segona i tercera posició rebran una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana i un exemplar de les dues últimes biografies editades per la FRG.

Es podran presentar candidatures fins el 31 de juliol de 2024. Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a l’Ateneu cooperatiu corresponent:

A)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. pels treballs provinents de centres de les comarques de la Segarra, l’Urgell, el Pla d’Urgell, Les Garrigues, el Segrià o la Noguera.

B)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. pels treballs provinents de centres de les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça, L’Alt Urgell, La Cerdanya o el Conselh Generau d’Aran.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.