Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

23Setembre2020

L’Epicentre de Tremp acull l’exposició: “Dinosaures de Catalunya. Un segle de descobertes”

L’Epicentre de Tremp, centre de visitants del Pallars Jussà, acull l’exposició “Dinosaures de Catalunya, un segle de descobertes” del 15 de març al 31 de maig, on es podrà visualitzar un extraordinari registre fòssil de dinosaures.
L’exposició, produïda per l’Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i el Museu de la Conca Dellà, neix al 2016 amb caràcter itinerant i pretén commemorar el centenari de la primera descoberta d’un fòssil de dinosaure a Catalunya.

Aquest descobriment es va produir mentre es realitzaven les obres de construcció de la presa de Sant Antoni a Talarn dins el territori del projecte Geoparc Conca de Tremp- Montsec.

La mostra,  que permet realitzar un recorregut per les principals fites científiques en els darrers cent anys, també exhibeix la combinació d’imatges històriques, rèpliques d’ossos i eines de treball  que utilitzen els paleontòlegs en l’actualitat.   

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.