06Desembre2022

Promouen les activitats aquàtiques al Pallars Jussà entre els professionals turístics

Els professionals del sector turístic del Pallars Jussà participen en una jornada, impulsada pel Consell Comarcal a través de l’Epicentre, on s’han donat a conèixer les activitats aquàtiques que ofereixen a la zona del Piolet de l’embassament de Sant Antoni, dins el municipi de Salàs de Pallars.
Durant la jornada, els professionals han pogut fer un tast d’algunes activitats innovadores que es porten a terme en aquest entorn com el paddle surf o sessions de pilates enmig de l’embassament sobre una planxa de surf, així com altres més conegudes com les rutes aquàtiques o el descens de barrancs. Aquesta sessió s’ha fet en col·laboració amb les dues empreses que tenen com a base d’activitats aqueSta zona de la comarca, Piolet Xperience i Pilates Sup & Lake.

Aquesta iniciativa forma part d’un seguit de trobades destinades a que el sector turístic de la comarca, sobretot els allotjaments, coneguin l’oferta d’activitats esportives, culturals, naturals o relacionades amb el patrimoni que poden oferir als seus clients per tal de complementar la seva estada a la zona.

Des de l’àrea de turisme del Consell Comarcal es considera que aquesta és una forma de millorar els nivells de qualitat al servei que s’ofereix des dels allotjaments i alhora propicia l’increment en el nombre de pernoctacions a la comarca.

Aquesta acció forma part del projecte “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, finançada amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que  fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris.  

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.