30Juny2024

El Consell Comarcal del Pallars Jussà aprofundeix en el coneixement dels fons europeus

Com a eina que ha d’impulsar el procés de recuperació territorial.

La nova tècnica comarcal del projecte FEDER “Foment del Patrimoni Natural d’Interès Turístic al Pallars Jussà”, ha assistit aquests dies a les jornades de formació en projectes europeus organitzades per la Federació de Municipis de Catalunya. Les jornades s’han dut a terme durant els mesos de setembre i octubre amb l’objectiu d’impulsar el procés de recuperació i suport als municipis.

Aquestes jornades promouen una participació activa i eficient de les diferents institucions en els fons europeus. Alhora que permeten conèixer diferents projectes i bones pràctiques impulsats per altres territoris o generar vincles i sinèrgies entre territoris que impulsen estratègies similars.

Han participat a les jornades, que avui han finalitzat, un total de 24 tècnics i tècniques representant a un total de 17 consells comarcals, entre aquests, 2 de les comarques del pla, l’Urgell i el Solsonès i el Pallars Jussà com a únic representant de l’Alt Pirineu i Aran.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.