28Novembre2023

Es posen en funcionament 4 estacions de recàrrega elèctrica de vehicles a la Vall Fosca

Des de finals de setembre, s'han posat en funcionament 4 estacions de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi de la Torre de Capdella. Les localitzacions d'aquestes estacions es troben als pobles de la Pobleta de Bellveí, a la Plana de Mont-ros, a la Torre de Capdella i a la Central de Capdella. Al mes de desembre de 2022 es van posar en funcionament els primers carregadors semiràpids a la Plana de Mont-ros. Aquesta instal·lació permet carregar dos vehicles simultàniament i es troba localitzat davant l'escola La Vall Fosca.
La mateixa instal·lació es va posar en marxa al febrer de 2023 a la Pobleta de Bellveí, en aquesta també hi ha un carregador ràpid, que permet carregar el vehicle amb menys d'una hora.

Finalment, al mes de setembre, s'ha posat en marxa els punts de càrrega semiràpida de la Torre de Capdella, a la baixada de la pista de bàsquet i de la Central de Capdella, al costat del Museu Hidroelèctric de Capdella.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.