28Novembre2023

El Centre d'empreses innovadores CEI Pallars Jussa i la Xarxa d'emprenedores Pallareses, celebren la 3a Trobada Networking de “La Xep”

Amb una magnifica sessió de networking amb 25 empresàries del Pallars Jussà, sobirà, la Noguera, el segrià... es van donar cita a la casa Rural Montcel de Guardia de Noguera per generar noves oportunitats empresarials, treballar en xarxa, crear comunitat i cuidar-se mútuament. 
De la ma de la Laia Martínez Bagué  d’Ingenia Moments, vam començar la jornada coneixent com i perquè és essencial aprofundir en la col•laboració empresarial i els valors de l’empresa en femení. La xerrada va introduir una intensa dinàmica de coneixement entre empresàries i descobriment de noves aliances. Finalment el formatges de l’Iban Campos, guanyador de de la última edició del Premi Jove Emprenedor del Pallars, els Carquinyolis i ametlles de la Cristina Cirera “La Carrella” guanyadora del Premi Jove emprenedor edició 2021 i uns extraordinaris vins de la Silvia Roca, enòloga i continuadora del Celler Miquel Roca de la Vall , van contribuir a que el networking esdevingués una festa i un boníssim catalitzador per a consolidar  aquesta gran comunitat empresarial anomenada “La XEP”

La Vicepresidenta del Consell Comarcal , Alba Moré  i la consellera de Promoció Econòmica Marta Moyes, també emprenedora i propietària de Embotits Casa Sunyer, van poder viure de primera mà la força, la capacitat i l’extraordinari poder empresarial de la cada vegada més nombrosa Xarxa d’Emprenedores Pallareses

Gràcies a la Míriam San José per allotjar-nos en la seva magnífica casa rural MONTCEL i poder gaudir d’aquestes formidables instal•lacions. 

Gracies a la Presidenta d' Associació Professional d'Empresàries Ap!Lleida Laia Rogel Vilanova i la vocal de territori Maribel Modol per acompanyar-nos.

I sobretot, gràcies des del CEI per tenir el privilegi de poder acompanyar aquesta potent comunitat empresarial i permetre que us ajudem.  

CEI Pallars Jussà.

https://www.instagram.com/reel/CzgTBa5txZp/?utm_source=ig_web_copy_link

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.