30Juny2024

Tenim un nou emprenedor al Pallars

L’Ivan, un jove nascut a Barcelona, va aprendre l’ofici de sabater als 12 anys. La seva vida ha girat al voltant d’un taller de reparació d’articles de pell; sabates , bosses i marroquineria en general. La vida el va portar a treballar més de 15 anys a Galicia, i un bon dia, les circumstàncies personals el van tornar a Catalunya. Aquí, recuperant la seva vida personal i professional va decidir instal•lar-se al Pallars i muntar com ja havia fet abans un taller de reparació de calçats i articles de cuir. Fa poc temps a inaugurat la seva botiga al carrer de Mercadal 13 de Tremp.

Actualment repara tot tipus de sabates per a tots els públics i s’ha especialitzat en recomposar i arreglar calçat esportiu de muntanya. Al Pallars cada cop hi ha més practicants d’activitats de muntanya que requereixen els seus servei. 

Amb una petita inversió en maquinaria especialitzada i una petit taller a Tremp, l’Ivan a retrobat el seu ofici, aquell que als 12 anys va començar i d’una manera o altra no ha abandonat mai. 

Moltes felicitats Ivan, negocis com el teu son imprescindibles per conformar un teixit de serveis òptim a la comarca. Has recuperat un espai buit al centre històric de Tremp i l’has omplert de vida de llum i de servei. Som nosaltres els ciutadans els que t’hem de donar les gràcies per fer del Pallars un lloc millor per viure.

Si voleu contactar amb l'Ivan; C/ Mercadal , 13 de Tremp

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf: 613 32 22 88

@lasolasabater

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.