29Juny2024

Més de 100 empresaris al connecta Pallars

Un total de 103 empreses de les comarques del Pallars Jussà i sobirà assisteixen al Va de NetworkinG “CONNECTA PALLARS”

Els CEI dels dos Pallars, la Xarxa d’Emprenedores Pallareses  i Globalleida han organitzat aquesta trobada empresarial per connectar persones i projectes

Empresaris de tots els sectors van participar el passat 12 de juny al Va de Networking més important que s’ha celebrat a les comarques de Lleida.

L’acta va comptar amb la dinamització de Gorka Bartolomé amb una ponència sobre “Intel.ligència Artificial en l’emprenedoria i consolidació empresarial” i seguidament totes les empreses van participar en un networking per fomentar la col·laboració empresarial, construir una xarxa de contactes i expandir els negocis. L’acte també va comptar en un berenar pallarès servit per l’emprenedora Mara de Cal Borrell.

La trobada s’ha realitzat a l’edifici del CITA Pallars Jussà que d’aquesta manera re inaugura l’espai per la seva utilització pel món empresarial i econòmic

 

Cei Pallars Jussà amb els emprenedors del Pallars
Departament d'Empresa i Treball

Patronat de Promoció Econòmica. Diputació de Lleida CEEILleida CEEILleida

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.